Nieuwe accu? Bij ons niet duur!

Nieuwe accu? Bij ons niet duur!

‘Te dure’ accu stelt eigenaar van elektrische fiets teleur’ kopte de Volkskrant . In de media was afgelopen tijd behoorlijk wat (negatieve) berichtgeving over de batterij / accu’s van elektrische (vouw)fietsen. Deze zouden duur zijn, consumenten zouden voor een grote uitgave komen te staan en er werd zelfs gewaarschuwd voor slechte accu’s door het consumentenplatform Kassa.

Een korte zoektocht op Google leert ook dat een nieuwe accu voor je elektrische (vouw)fiets een dure grap kan zijn! Bijna zoveel als 60% van de nieuwwaarde van je fiets! Neem bijvoorbeeld een nieuwe accu van het merk Gazelle met een prijs van 450 euro!

Met de CitySmartBike heb je gegarandeerd geen last van deze ergernissen en wel om twee belangrijke redenen:

    1. Bij CitySmartbike maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige accu’s. Onze accu’s zijn gemaakt door Samsung en bevatten de Samsung SDI technologie. Doordat Samsung marktleider is op het gebied van speciale lithium-ion batterijen, is hier de keuze voor gemaakt bij het ontwikkelen van de e-bike. De accu gaat daardoor lang mee. Zo lang zelfs dat wij voorzien dat bij normaal gebruik de accu nooit vervangen zal hoeven worden. De capaciteit zal zelfs na jaren opladen rond de 90% blijven.
    2. Mocht u toch een nieuwe accu willen, dan is die bij ons niet meer dan 160 euro. Wij kunnen de accu’s voor deze prijs aanbieden, omdat wij de keuze hebben gemaakt een eventuele extra accu niet als ‘melkkoe’ te gebruiken voor extra winst. Uw accu moet goed zijn en zo niet dan voor een redelijk bedrag vervangen kunnen worden wanneer deze buiten de garantietermijn van 2 jaar mocht vallen.

Wij hopen hiermee duidelijkheid te hebben gegeven over de batterij / accu en de eventuele kosten zodat u volledig geïnformeerd de CitySmartBike kunt aanschaffen.