Beste elektrische vouwfiets 2018

Beste elektrische vouwfiets 2018

Wat is de beste elektrische vouwfiets van 2018? Van groot belang bij een elektrische vouwfiets is de kwaliteit. Na vele onderzoeken en studies naar de beste materialen en positioneringen van bijvoorbeeld de accu en motor is er een zogenaamd sample model gemaakt, CSB-01. Dit is de eerste CitySmartBike die van de band is komen rollen.

Dit exemplaar hebben wij eerst onderworpen al tal van testen. Hoe lang gaat de accu mee en bij welke stand? Hoeveel kilometer moet je fietsen voordat het aan te raden is de banden op te pompen?  Hoe hard gaat hij precies? Wat is de invloed van harde wind op de snelheid? Wat zijn de ideale onderhoud momenten? Wanneer moeten de remmen opnieuw afgesteld worden? Hoelang gaan de batterijen van het achterlicht mee? En ga zo maar door.

Bij CitySmartBike hebben wij de e-bike een jaar lang zelf uitgetest.  En fietsen er nog elke dag mee, zoals je waarschijnlijk wel op onze sociale media kanalen zoals Facebook en Instagram hebt kunnen zien. Wij zijn dan ook bijzonder ervaren met de fiets en kunnen u ten alle tijden van goed advies voorzien.

Door ons dagelijks gebruik van de fiets en de vele testen zit ook CitySmartBike niet stil. Het 2018-model is zelfs iets veranderd ten opzichte van het vorige model. Zo zijn de velgen en spaken versterkt en is de e-bike uitgerust met schijfremmen zowel voor als achter. Dit vergroot de remkracht, en daarmee de veiligheid.

Hiermee kunnen wij blijven zeggen, “Beste elektrische vouwfiets van 2018!”